Slaapwacht

Lies zoekt voor de locatie in Oud-Beijerland  een slaapwacht vanaf 1 slaapdienst per week.

Een baan als slaapwacht is er één met verantwoordelijkheid. Tijdens de slaapdiensten ben je de steun en toeverlaat in de nacht en ondersteun je cliënten waar nodig. Je slaapt op de locatie en wordt gewekt als dat echt nodig is. Deze functie kun je goed combineren met een studie, een gezin of andere baan. Is dit een vacature die bij je past? We maken graag kennis met jou!

Over de functie

In de loop van de avond start jouw dienst en ontvang je een overdracht van je collega’s. Je bent aanspreekpunt voor cliënten, bewaakt het dag- en nachtritme en een veilig leefklimaat. Bij eventuele calamiteiten verwachten we van jou dat je actie onderneemt en praktische oplossingen kunt vinden voor problemen. Het is daarom belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en als dat nodig is adequaat kan handelen. Doorgaans kun je ongestoord slapen in een afzonderlijke kamer op de locatie. Om 7.00 uur sta je op en wek je, indien nodig logee’s. Je start de dag samen met de cliënten op en draagt jouw dienst in de loop van de ochtend over aan je collega’s.

Jouw werkplek

Op deze locatie wordt begeleiding en logeren geboden aan gemiddeld 4 logees. Dit zijn kinderen en jongvolwassenen. Samen met collega begeleiders en persoonlijk begeleiders zorgen we er voor dat de sfeer in huis veilig en prettig is om er te werken en te logeren. Door bij ons te komen logeren, geven we ouders die noodzakelijke rust waardoor zij de zorg voor hun kinderen langer vol kunnen blijven houden. Kinderen die bij Lies logeren, wonen langer thuis.

Wie zoeken wij

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een proactieve en zelfstandige collega. Je zorgt voor een positieve sfeer op de werkplek en binnen het team. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en het team. Zowel intern als buiten de organisatie draag je onze visie uit.

Functie-eisen
Je bent, bij voorkeur, in het bezit van een diploma van een relevante pedagogische opleiding, minimaal niveau 4 en je hebt bij voorkeur werkervaring met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroepen in de VG-sector en/of de jeugdzorg. Zelfstandig en gestructureerd werken gaat je gemakkelijk af. Uiteraard beschik je over een flinke dosis reflectievermogen. Je hebt een flexibele instelling. Je kunt omgaan met veranderende omstandigheden en hulpvragen. Je werkt op onregelmatige tijden (overdag, avonden, nachten (slaapdiensten) en weekenden).  

Heb je nog geen ervaring met onze doelgroep? Solliciteer toch. We zoeken namelijk niet alleen ervaren begeleiders.

Ook wanneer je (nog) geen pedagogische opleiding hebt afgerond, omdat je nog aan het studeren bent, vragen we je juist te solliciteren! Deze functie valt namelijk prima te combineren met een relevante studie.

Wat bieden wij
Werken in een dynamische organisatie die mensen de ruimte geeft. Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
De gelegenheid om relevante ervaring op te doen met een brede doelgroep waarbij je jezelf kunt ontwikkelen tot een complete begeleider.

Contact
Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 0186-84 63 69.
Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar solliciteren@lies-begeleiding.nl onder vermelding van vacature begeleider/slaapwacht.

 

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.