Weekend begeleiders

Kom jij als enthousiaste begeleider ons team versterken?

Lies is op zoek naar leuke begeleiders die weten van aanpakken en doorzetten.
Herken jij je hierin? Lees dan snel verder!


Lies zoekt begeleiders voor tijdens de weekenden

Er is mogelijkheid om te werken op:

  • vrijdagmiddag-avond en/of
  • zaterdag en/of
  • zondag en/of
  • tijdens slaapdiensten (hierbij slaap je als begeleider op de logeerlocatie)

 
Je biedt persoonlijke (ambulante) begeleiding op maat aan een brede doelgroep van jeugdige- en volwassen cliënten in de regio vanuit hoofdvestiging Oud-Beijerland. De problematiek van onze cliënten  bestaat uit o.a. verstandelijke beperking, gedragsproblematiek, ASS.

 

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Je hebt daarbij regelmatig contact met mensen uit het netwerk van de cliënt. Je bereidt begeleidingsmomenten zelfstandig voor. Je zorgt voor een positieve sfeer op de werkplek en binnen het team. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en het team. Zowel intern als buiten de organisatie draag je onze visie uit.

 

Functie-eisen
Je bent, bij voorkeur, in het bezit van een diploma van een relevante pedagogische opleiding, minimaal niveau 4 en je hebt bij voorkeur werkervaring met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroepen in de VG-sector en/of de jeugdzorg. Zelfstandig en gestructureerd werken gaat je gemakkelijk af. Uiteraard beschik je over een flinke dosis reflectievermogen. Je hebt een flexibele instelling. Je kunt omgaan met veranderende omstandigheden en hulpvragen. Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (overdag, avonden, nachten (slaapdiensten) en weekenden).  

Heb je nog geen ervaring met onze doelgroep? Solliciteer toch. We zoeken namelijk niet alleen ervaren begeleiders.

Ook wanneer je (nog) geen pedagogische opleiding hebt afgerond, omdat je nog aan het studeren bent, vragen we je juist te solliciteren!

 

Wat bieden wij
Werken in een dynamische organisatie die mensen de ruimte geeft. Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
De gelegenheid om relevante ervaring op te doen met een brede doelgroep waarbij je jezelf kunt ontwikkelen tot een complete begeleider.

 

Contact
Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 0186-84 63 69.
Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar solliciteren@lies-begeleiding.nl onder vermelding van vacature begeleider.

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.