Orthopedagoog – gedragsdeskundige

Wil jij samen met een leuk team van begeleiders er voor zorgen dat onze cliënten zich zo goed mogelijk ontwikkelen? 

Ben jij die ervaren kracht die toe is aan een nieuwe uitdaging? Of ben jij die pas afgestudeerde young professional die graag het geleerde eindelijk in de praktijk wil brengen? Lees dan snel verder. 

Over de functie

Als orthopedagoog-gedragsdeskundige ben je zorginhoudelijk verantwoordelijk voor de te leveren zorg (begeleiding) aan onze cliënten. Onze doelgroep bestaat uit kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking, ASS of gedragsproblematiek.

Je voert intakes uit en verricht gerichte observaties ten behoeve van een juiste indicatiestelling of begeleidingsmethodiek. 

Vakinhoudelijk zul je (persoonlijk) begeleiders ondersteunen, adviseren en coördineren ten aanzien van hun werkproces waaronder het zorgplan.

Vanuit jouw deskundigheid draag je actief bij aan de professionele ontwikkeling van ons zorgbeleid en methodieken. 

Je werkt zelfstandig binnen een dynamisch team waarin het van belang is om goed met elkaar te communiceren. Je hebt daarbij regelmatig contact met mensen uit het netwerk van de cliënt. 

Je hebt daarnaast regelmatig contact met ketenpartners zoals  behandelaren, scholen en jeugdteams.  Je organiseert en neemt deel aan MDO’s en intervisies.

Wie we zoeken

Je staat stevig in je schoenen en weet van doorpakken. Zwaardere problematiek en casuïstiek vormen voor jou een interessante uitdaging.
Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving. Daarnaast zoek je graag actief de samenwerking met collega’s en ketenpartners om je doelen te bereiken. Je case load goed kunnen structuren en organiseren is een gewenste competentie.

Ook geloof je in belangrijke kernwaarden. Je gaat met respect met elkaar om. Je behandelt iemand op een wijze zoals jezelf ook graag wil worden behandeld. Je staat achter onze visie mbt onze cliënten. Je weet doelen uit het zorgplan te formuleren en te vertalen naar concrete acties en de juiste aanpak. Je houdt van doorpakken. Je gaat uit van iemands mogelijkheden. Je bekijkt de wereld positief. Bij jou is het glas altijd halfvol.

Over ons

“Zorg zonder beperkingen” Dat is wat we bieden. We denken niet in hokjes, maar in oplossingen. We zijn flexibel. Een zorgaanbieder van nu. Lies biedt intensieve begeleiding aan jeugd en volwassenen met een beperking. Dagelijks doen we ons uiterste best om onze cliënten gelukkig te maken. Dat is waar we voor staan.

Zorg is continu in ontwikkeling waardoor we graag flexibel willen blijven. Wij zijn een kleinschalige organisatie met oog voor het individu. Lies zorgt voor een leuke en gezonde werkplek. Je volgt altijd een inwerktraject. Wij stimuleren jou om alles uit jezelf te halen. Hierbij coachen wij je. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Wanneer jij happy bent, ben je ook beter in staat om onze cliënten gelukkiger te maken.

Functie-eisen

 • Een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek; 
 • NVO of SKJ registratie, mogelijk direct aan te vragen;
 • Je beschikt over actuele kennis over en ervaring met begeleidings- en behandelmethodieken voor mensen met een verstandelijke beperking;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroepen in de VG-sector en/of de jeugdzorg.
 • Zelfstandig en gestructureerd werken gaat je gemakkelijk af.
 • Uiteraard beschik je over een flinke dosis reflectievermogen.
 • Je hebt een flexibele instelling.
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.

Wat we jou bieden

 • Werken in een dynamische organisatie die mensen de ruimte geeft om zichzelf te ontwikkelen.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, Schaal 55: €2938,00 – €4304,00 per maand afhankelijk van relevante werkervaring.
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Pensioen bij PFZW. 
 • Vakantie- en pbl uren.
 • Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. 
 • Een inwerkprogramma van twee weken om je goed voorbereid te laten starten
 • Individuele aandacht doormiddel van coaching en gesprekken gericht op ontwikkeling.
 • Het betreft een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Onze intentie is om voor langere termijn met elkaar samen te werken. 

Contact

Wil je ook het verschil maken? Solliciteer direct! Stuur je cv met motivatiebrief naar solliciteren@lies-begeleiding.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 0186-84 63 69 en vraag naar teamleider Marissa Leeuwenburgh.

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.