Meer over Lies

Lies begeleidt mensen in de leeftijd vanaf vijf jaar met uiteenlopende problematiek. We begeleiden kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, regulier verstandelijk vermogen en bovengemiddelde intelligentie. Veel van deze mensen zijn bekend met gedragsproblematiek en ASS (autisme spectrum stoornis) waaronder (Klassiek)Autisme, Asperger en PDD-NOS), maar ook met bijvoorbeeld ADHD en ODD. Daarnaast bieden wij begeleiding aan mensen met angststoornissen en soms ook lichamelijke beperkingen.

Deze brede doelgroep heeft één ding gemeen; de behoefte aan op maat gesneden flexibele begeleiding. Iedereen is uniek.

Voor Lies betekent begeleiding een middel om een doel van de cliënt te bereiken. Een belangrijk doel is dat onze cliënten met onze begeleiding zo zelfstandig mogelijk deel kunnen nemen aan het leven in hun eigen woonomgeving. Wij zorgen er voor dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Lies kenmerkt zich door haar bescheiden flexibele organisatie, het directe persoonlijke contact en de hoge kwaliteit. Mede door onze kleinschalige en doelgerichte aanpak, bieden we efficiënte en hoogwaardige ondersteuning.

Ooit was aanbodgerichte zorg de norm. Wij hebben Lies in 2007 opgericht omdat er echt passend aanbod ontbrak. Sindsdien bieden we dagelijks vraaggerichte zorg.

We zijn best trots dat we vele cliënten met succes hebben begeleid. Dat vraagt om maatwerk en flexibiliteit.

Onze Visie

Wij begeleiden mensen met een beperking opdat ook zij alles uit het leven kunnen halen wat er in zit. Wij ontlenen ons bestaansrecht aan het feit dat wij het verschil maken in onze persoonlijke aanpak en individuele benadering. Wij belonen het vertrouwen van onze cliënten door waar te maken wat we zeggen. Bij ons staat dan ook altijd echt het belang van de cliënt voorop. Wij denken niet voor mensen. Wij denken met ze mee. Samen werken we aan de realisering van een mooier en completer leven.

Onze missie & ambitie

Lies is een organisatie waar we trots op kunnen zijn. Een organisatie die maatschappelijk relevant is. We maken het verschil in onze samenleving. Wij bestaan nu en in de toekomst, omdat wij zorg leveren waar daadwerkelijk behoefte aan is. Zorg zonder beperkingen. Gelukkige cliënten door doeltreffende leuke begeleiding; daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.