Persoonlijk begeleider

Ben jij op zoek naar verbreding en verdieping naast je rol als begeleider?

Lies is op zoek naar persoonlijke begeleiders die weten van aanpakken en doorzetten.
Herken jij je hierin? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als persoonlijk begeleider ben je eerste aanspreekpunt voor de cliënt en verwanten. Je voert periodiek (evaluatie) gesprekken. Je weet (complexe) hulpvragen te vertalen naar concreet passend aanbod. Je stelt samen met de cliënt en verwanten haalbare doelen op. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een geldig zorgplan.

Daarnaast bied je persoonlijke (ambulante) begeleiding op maat aan een brede doelgroep van jeugdige- en volwassen cliënten in de regio vanuit hoofdvestiging Oud-Beijerland. Door deze begeleiding zijn onze cliënten in staat langer thuis te wonen. Daarnaast werk je (spelenderwijs) aan de persoonlijke doelen van de cliënt. De problematiek van onze cliënten bestaat uit o.a. verstandelijke beperking, gedragsproblematiek, ASS.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Je hebt daarbij regelmatig contact met mensen uit het netwerk van de cliënt. Je bereidt begeleidingsmomenten en gesprekken zelfstandig voor. Je zorgt voor een positieve sfeer op de werkplek en binnen het team. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en het team. Zowel intern als buiten de organisatie draag je onze visie uit.

Wie we zoeken

Je bent flexibel. Je zoekt een uitdaging naast het begeleiden. Je voelt je verantwoordelijk voor de cliënten binnen jouw caseload. Je denkt in oplossingen. Je voert makkelijk gesprekken en vindt het leuk om het cliëntdossier up to date te houden. Je bent actief en een doorzetter. Ook geloof je in belangrijke kernwaarden zoals respectvol omgaan met elkaar. Je behandelt iemand op een wijze zoals jezelf ook graag wordt behandeld. Je staat achter onze visie mbt onze cliënten. Je weet hulpvragen van cliënten en doelen uit het zorgplan te vertalen naar concrete acties en de juiste aanpak. Je houdt van doorpakken. Je gaat uit van iemands mogelijkheden. Je bekijkt de wereld positief. Bij jou is het glas altijd halfvol.

Over ons

“Zorg zonder beperkingen” Dat is wat we bieden. We denken niet in hokjes, maar in oplossingen. We zijn flexibel. Een zorgaanbieder van nu. Lies biedt intensieve begeleiding aan jeugd en volwassenen met een beperking. Dagelijks doen we ons uiterste best om onze cliënten gelukkig te maken. Dat is waar we voor staan.

Zorg is continu in ontwikkeling waardoor we graag flexibel willen blijven. Wij zijn een kleinschalige organisatie met oog voor het individu. Lies zorgt voor een leuke en gezonde werkplek. Je volgt altijd een inwerktraject. Wij stimuleren jou om alles uit jezelf te halen. Hierbij coachen wij je. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Wanneer jij happy bent, ben je ook beter in staat om onze cliënten gelukkiger te maken.

 

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma van een relevante pedagogische opleiding, minimaal niveau 4 en je hebt bij voorkeur werkervaring met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroepen in de VG-sector en/of de jeugdzorg. Zelfstandig en gestructureerd werken gaat je gemakkelijk af. Uiteraard beschik je over een flinke dosis reflectievermogen. Je hebt een flexibele instelling. Je kunt omgaan met veranderende omstandigheden en hulpvragen. Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (overdag, avonden, nachten (slaapdiensten) en weekenden). Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Heb je nog geen ervaring met onze doelgroep? Solliciteer toch. We zoeken namelijk niet alleen ervaren persoonlijk begeleiders.

Wat we jou bieden

Werken in een dynamische organisatie die mensen de ruimte geeft. Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
De gelegenheid om relevante ervaring op te doen met een brede doelgroep waarbij je jezelf kunt ontwikkelen tot een volwaardig persoonlijk begeleider.

Contact

Wil je ook het verschil maken? Solliciteer direct! Stuur je sollicitatiebrief en cv naar solliciteren@lies-begeleiding.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 0186-84 63 69.

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.