Arbeidsvoorwaarden

Een fijne werkomgeving

Een gezonde en fijne werkomgeving creëer je samen. Daar zijn we dus ook samen verantwoordelijk voor. Om die reden faciliteren wij een veilige werkomgeving waarin we rekening houden met goede arbeidsomstandigheden. We investeren daarnaast tijd en energie in individuele gesprekken waarbij we aandacht besteden aan persoonlijke doelen.

Een eerlijk salaris en aantrekkelijke regelingen

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg. Wij regelen alles voor jouw pensioen met een fijne regeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Natuurlijk geven we je een reiskostenvergoeding. Die bedraagt 8 cent per kilometer met een maximum van 30 kilometer. Voor reis- en verblijfkosten bij dienstreizen ontvang je 29 cent per kilometer.

Rust en ontspanning

Hard inspannen betekent ook hard ontspannen. Daarom ontvang je op basis van een fulltime dienstverband 144 wettelijke vakantie-uren en vullen wij die aan met 57 extra uur. Gebruik deze extra uren om je duurzame inzetbaarheid te vergroten door bijvoorbeeld een training te volgen.

Extraatjes

Naast een goed basis salaris ontvang je onregelmatigheidstoeslag, vakantietoeslag (8%) en na afloop van ieder jaar een eindejaarsuitkering (8,33%).  

En natuurlijk gaan we ter ontspanning geregeld als team met elkaar op stap.

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.