Loopbaanmogelijkheden

In welke loopbaanfase zit jij?

Ben jij die doorgewinterde zorgprofessional met jaren ervaring? En wil je jezelf verder ontwikkelen?

Of ben jij een vers afgestudeerde young professional? Misschien ben je wel op zoek naar een uitdagend leer-werk traject? Of ben je op zoek naar een interessante stage?  Lees snel verder.

Werken bij Lies

Werken bij Lies doe je met je hart. Je zet je met hart en ziel in voor onze doelgroep. Zodat ook zij gelukkig zijn. Ondertussen ontwikkel je jezelf als professional. Wij breiden graag ons team uit met jouw talent en kwaliteiten.

Ruimte om te groeien

We willen niet alleen gelukkige clienten. We willen dat ook dat jij dat bent. Of je nou wilt groeien in je functie of jouw vaardigheden wilt verbeteren: wij bieden je alle ruimte om te ontdekken waar jij blij van wordt. Groei door meer verantwoordelijkheden op je te nemen binnen jouw eigen functie of focus op een nieuw niveau. Wat je ook nastreeft, wij helpen je. 

Laat je bijscholen

Uitgeleerd ben je nooit. Ontwikkel je binnen Lies met een cursus of een opleiding. Dat kan soms bij ons op de werkvloer, in een teamtraining of bij een extern scholingsinstituut.

Jezelf ontwikkelen

Bij Lies willen we ons continue verbeteren. Wij helpen je om jezelf te ontwikkelen. Bij Lies bieden we jou de kans om jezelf te ontwikkelen zodat je happy bent en voldoening uit je werk haalt. Wanneer jij het naar je zin hebt, ben je namelijk ook beter in staat onze cliënten gelukkiger te maken.

Stages

Je stage is een wezenlijk onderdeel van je opleiding. Je ervaart wat je vak betekent tijdens de praktijk. En die is soms complexer dan je je kunt voorstellen. Ben jij bereid om je te verdiepen in de leefwereld van de ander? Dan ben je bij Lies misschien wel aan het juiste adres voor een stageplek!

Leren en werken

Lies werkt met gekwalificeerde medewerkers. In sommige gevallen werven we persoonlijk begeleiders (hbo) of begeleiders (mbo) in opleiding. Je werkt dan terwijl je een opleiding volgt. In die gevallen spreken we van een leer- arbeidsovereenkomst. Als dergelijke plekken beschikbaar zijn, dan wordt dat eveneens met vacatures bekend gemaakt.

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.