Onze cultuur

Een informele open cultuur. Geen stroperigheid, maar korte lijnen en persoonlijk contact. Hierdoor zijn we slagvaardig en kunnen we doorpakken. In het belang van onze cliënten.  

Lies is jong en energiek! We zijn een kleinschalige organisatie in ontwikkeling. We geloven in persoonlijke en intensieve zorg. Zo maken we het verschil. We doen dit als team, maar hebben ook oog voor jou als individu. Lees snel verder en ontdek waar wij voor staan.

Onze kernwaarden

  • We gaan respectvol met elkaar om. Je behandelt iemand op een wijze zoals jezelf ook graag wordt behandeld.
  • Snel actie; we houden niet van afwachten, we pakken graag door.
  • We gaan uit van mogelijkheden en denken in oplossingen. Het glas is altijd halfvol.
  • We houden van open en duidelijke communicatie.

Een team met een missie

Cultuur wordt gemaakt door mensen, door collega’s, het team, door jou. We verwachten dat je kleinschaligheid en persoonlijke zorg weet te waarderen. Bij Lies is er gelukkig nog echt ruimte om veel aandacht aan cliënten te schenken. Alle andere processen zijn hier ondersteunend aan. Op die manier behalen we gezamenlijk onze doelen. Als team zetten we onze schouders eronder.

We werken graag samen

We bieden graag goede begeleiding. We betrekken daarbij zoveel mogelijk het netwerk van de cliënt. Dat vraagt om samenwerking. Tussen jou en je collega’s, maar ook tussen Lies als organisatie en andere partijen binnen de zorgketen. En ook dat doen we op een persoonlijke manier. Samen- in plaats van langs elkaar werken.

Wat betekent dit voor jou?

Als organisatie blijven we graag flexibel. Zorg is immers continu in ontwikkeling. Cliënten veranderen, hulpvragen veranderen en doelen veranderen. Kortom je komt in een dynamische omgeving te werken. Dat vraagt toewijding van jou als medewerker. Je bent in staat om makkelijk om te gaan met deze veranderingen. Daarbij verlies je geen moment het uiteindelijke doel uit het oog; het gelukkiger maken van onze cliënten door hen naar het volgende niveau te tillen! We stimuleren je daarbij om creatief te zijn.

We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Diverse factoren spelen daarbij een rol. Heldere communicatie naar elkaar helpt in ieder geval. Bij Lies faciliteren we dit door onze laagdrempelige informele organisatiestructuur en door regelmatig individueel overleg te hebben. Op die manier proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van elkaar.

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.