Sollicitatieprocedure

Lies staat voor persoonlijk contact en betekenisvolle begeleiding. Wij verwelkomen graag nieuwe medewerkers die zich herkennen in onze missie en visie. Een leuke vacature gezien? Solliciteren bij Lies doe je zo.

de sollicitatie

Als je een interessante vacature ziet, solliciteer je gemakkelijk via de knop onderaan de pagina. Upload jouw motivatiebrief en cv en overtuig ons van jouw meerwaarde. Daarna krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

de eerste selectie

We kijken of jouw motivatiebrief en cv passen bij de functie waarop jij solliciteert. Als dat zo is, nodigen we je uit voor een gesprek. Als we besluiten om je niet uit te nodigen, ontvang je ook een bericht van ons. Zo weet je waar je aan toe bent.

kennis maken

Graag maken we kennis om te kijken of het van beide kanten klikt. We vertellen je wat meer over werken bij Lies en over de specifieke functie. Daarnaast zijn we benieuwd naar jouw ambities, werkervaring en persoonlijke interesses.

de tweede selectie

Nu we je wat beter kennen, kijken we of jij bij ons past. Zo ja, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Zo nee, dan bellen we je om uit te leggen waarom we vinden van niet.

meelopen

Wil jij aan de slag als begeleider? Dan plannen we een dagdeel waarin je mee mag lopen. Op deze manier krijg jij een beter beeld van de locatie, de cliënten en jouw toekomstige collega’s.

arbeidsvoorwaardengesprek

Het is nu tijd om het te hebben over jouw startsalaris en overige arbeidsvoorwaarden. We denken met jou mee en komen samen tot een passende oplossing.

vog en referenties

Last but not least: we willen graag een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van jou ontvangen. Het is belangrijk dat je dit document voor jouw eerste werkdag inlevert. Uiteraard vergoeden wij alle kosten die je hiervoor maakt. Ook is het mogelijk dat we jouw opgegeven referenties checken bij voorgaande werkgevers.

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.