Begeleiding

Gelukkig is niemand hetzelfde en is iedere situatie anders. Daarom bieden we flexibele begeleiding. Aangepast en afgemeten op de persoon en situatie. Begeleiding waar behoefte aan is. Op de momenten en tijden dat het jou uitkomt. Tailormade.

We bieden leuke begeleiding. Wanneer iets leuk is, sta je beter open om te leren. Leer je sneller. En leren doe je bij ons tijdens activiteiten vooral spelenderwijs.

We gaan daarbij uit van je mogelijkheden en niet van je beperkingen. Gelukkig is het glas bij Lies altijd halfvol.

Win-win situatie

In de tijd dat we kinderen en jongeren begeleiden, hebben ouders tijd om even op te laden. Weer even tijd voor jezelf, voor elkaar en voor je andere kinderen. Essentieel om de zorg voor een langere periode vol te kunnen houden.

Wij spelen graag buiten

Veel kinderen en volwassenen binnen onze doelgroep vinden beperkt of geen sociale aansluiting bij mensen in hun directe omgeving. Ze brengen vaak veel tijd alleen door met tv kijken en computer games spelen. Met alle sociale en/of fysieke gevolgen van dien. Om die reden gaan wij zodra het even kan lekker actief naar buiten.

Activiteiten worden altijd ondernomen met een begeleider van Lies. Dit kan variëren van enkele uurtjes tot volledige dagen. We bieden altijd intensieve begeleiding; individuele begeleiding, begeleiding samen of met meerdere personen. Maar iedere begeleider begeleidt maximaal 4 cliënten.

Voorbeelden van activiteiten zijn: buitenspelen, naar het bos, zwemmen, fietsen, voetballen of speeltuinen, musea en pretparken bezoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bewegen vinden we belangrijk

Naast bovenstaande activiteiten stimuleren wij altijd actief tot bewegen. Zo begeleiden wij veel cliënten tijdens het sporten die dit niet zelfstandig kunnen. Denk daarbij aan individuele sporten zoals fitness en zwemmen, maar ook begeleiding tijdens teamsporten zoals voetbal, korfbal en hockey is mogelijk. Sommige kinderen en volwassenen hebben grote moeite om deel te nemen aan (team) sporten. Met persoonlijke begeleiding is dit toch te realiseren!

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.