Logeren

Naast begeleiding biedt Lies ook de mogelijkheid tot kleinschalig logeren op onze locaties in Oud-Beijerland.

Kinderen logeren graag bij ons. Logeren is leuk, daar zorgen we voor. Daardoor kunnen ouders met een gerust hart even afstand nemen. Een moment om op te laden. Weer even tijd voor jezelf, voor elkaar en voor je andere kinderen. Essentieel om de zorg voor een langere periode vol te kunnen houden.

Voor veel ouders met kinderen uit onze doelgroep zal het herkenbaar zijn dat de aandachts-balans binnen het gezin vaak ver te zoeken is. Naast begeleiding bieden we daarom ook de mogelijkheid tot logeren.

Logeren bij Lies gebeurt op een kleinschalige manier. Onze locaties bieden 4 logeerplaatsen per nacht. Logees krijgen veel aandacht waardoor zij niet overbelast en overprikkeld thuiskomen na het logeren. Er is zo ook meer gelegenheid en ruimte voor ontwikkeling bijvoorbeeld op sociaal gebied. Logees leren andere kinderen kennen en bouwen soms vriendschappen op.

Logeren is mogelijk op iedere dag van de week. Vanaf 1 nacht tot meerdere nachten. Zowel door de weeks als tijdens weekenden en schoolvakanties.  

Bellen met Lies

Bel ons op 0186 – 846 369

Mailen met Lies

Vul het contactformulier in

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Het formulier is bestemd voor professionals.